مزاجها

انواع مواد غذایی مزاج و مصلح آنها – مغزهای گیاهی

در این قسمت، به انواع و مزاج و مصلحات مغزهای گیاهی می پردازیم.

ماده غذایی : تخم خربزه

مزاج : گرم و تر

مصلحات : آب غوره، آب انار، سرکه

ماده غذایی : تخم طالبی

مزاج : گرم و تر

مصلحات : بنفشه

ماده غذایی : تخم کدو

مزاج : سرد و تر

مصلحات : بنفشه، عسل

ماده غذایی : تخم هندوانه

مزاج : سرد و تر

مصلحات : عسل، گلنگبین

ماده غذایی : چلغوز

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : خشخاش، عسل، سکنجبین، میوه های تر

ماده غذایی : خشخاش

مزاج : سرد و تر

مصلحات : عسل، مصطکی

ماده غذایی : شاه بلوط

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : سکنجبین، عسل

ماده غذایی : شاهدانه

روغن بادام شیرین

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : کتیرا، زرشک

ماده غذایی : فندق

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : آب عسل، شکر سرخ، شربت به، سکنجبین

ماده غذایی : کنجد

مزاج : گرم و تر

مصلحات : عسل، سبزیجات، خوراکیهای دریایی

ماده غذایی : گردو

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : انار ترش، سکنجبین، خشخاش، ترشی های طبیعی

ماده غذایی : بادام شیرین

مزاج : گرم و تر

مصلحات : نمک، عسل، خیساندن در شکر در زمستان، فلفل سیاه

ماده غذایی : بادام تلخ

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : عسل، خشخاش، بادام شیرین

ماده غذایی : بادام زمینی

مزاج : گرم و تر

مصلحات : مصطکی، عسل، رب شیرین

ماده غذایی : بادام کوهی

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : مصطکی، عسل

ماده غذایی : بادام هندی

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : زیتون، مصطکی، عسل

ماده غذایی : بادام خوراکی

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : مصطکی، عسل، رب ترش

ماده غذایی : پسته کوهی

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : سکنجبین، عسل

ماده غذایی : به دانه

مزاج : سرد و تر

مصلحات : گلاب، رب، ریواس، سکنجبین، رب ترش

ماده غذایی : پسته

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : ریحان، رازیانه، عسل

ماده غذایی : تخم آفتاب گردان

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : زردآلو، انار ترش، سرکه، سکنجبین، آلو

دکتر مصطفی صالحی

دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - متخصص طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

نوشته های مشابه

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن