مزاجها

انواع مواد غذایی مزاج و مصلح آنها – حبوبات

در این قسمت، به انواع حبوبات، مزاج و مصلحات آنها می پردازیم.

ماده غذایی : ارزن

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : عسل

ماده غذایی : باقلا تازه

مزاج : سرد و تر

مصلحات : عسل، جوشاندن در آب، پوست کندن، ریختن در آب پس از پخت

ماده غذایی : باقلا خشک

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : روغن بادام، مرزه، فلفل، دارچین، آویشن، زیره، گلپر

ماده غذایی : برنج

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : خیساندن در آب و نمک، زعفران، زیره سیاه، شوید

ماده غذایی : جو

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : رازیانه، شیرینی طبیعی، انیسون، روغن های گیاهی

ماده غذایی : جوی دو سر

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : کتیرا

ماده غذایی : ذرت

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : شیرینی طبیعی، روغن های گیاهی

ماده غذایی : عدس

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : مرزه، روغن بادام، سرکه، گلپر، پخت با گوشت حیوان جوان، پونه

ماده غذایی : گندم

مزاج : گرم و تر

مصلحات : سرکه کهنه، شیرینی های طبیعی

ماده غذایی : لپه

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : کتیرا، برنج، سرکه، آبغوره

ماده غذایی : لوبیا

مزاج : گرم و تر

مصلحات : دارچین، زنجبیل، خردل، زیره، نمک، روغن زیتون، آویشن، فلفل

ماده غذایی : ماش

مزاج : سرد و خشک

مصلحات : زیره، میخک، انار ترش، سماق، روغن بادام

ماده غذایی : نخود سبز

مزاج : سرد و تر

مصلحات : آویشن، دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه

ماده غذایی : نخود

مزاج : گرم و خشک

مصلحات : خشخاش، زیره، شوید، سکنجبین ساده، گلنگبین

دکتر مصطفی صالحی

دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - متخصص طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن