آشپزی

شربتی گیاهی برای رفع زخم دهان و گلو/ خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنند

شربت ریحان (ریحان سبز+ریحان بنفش+هل+گل سرخ+عسل) حاوی ویتامین های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی(زینک)، کلسیم، پروتئین، امگا ۳، کاتچین، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئیدها و غیره است. شربتی گیاهی برای رفع زخم دهان و گلو/ خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنند

مهمترین خواص شربت ریحان

این شربت به علت دارا بودن ویتامین های A، E و C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در مقابل انواع بیماری‌ها، مخصوصا سرطان سینه می شود.

مصرف این شربت باعث رفع زخم های دهانی و گلو شده همچنین ورم گلو و لوزه را رفع می‌کند.

شربتی گیاهی برای رفع زخم دهان و گلو/ خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنند

این شربت خاصیت چربی سوزی دارد و موجب تناسب اندام می‌شود.

خواص دیگر این شربت شامل تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر، رفع اسپاسم عضلات و التهاب مفاصل، رفع انسدادهای عروق مغزی، تحلیل ورم های داخلی و خارجی بدن و کنترل قند، فشار و چربی خون است.

مصرف این شربت موجب تقویت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب می‌شود و از استرس، اضطراب و دلشوره پیشگیری می‌کند.

تقویت معده و دستگاه گوارش، تقویت کبد و بهبود عملکرد روده‌ها، هضم آسان‌تر غذا و رفع یبوست از دیگر خواص شربت ریحان است.

شربت ریحان به علت دارا بودن ویتامین B12، آهن و اسید فولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم خونی می‌شود، لذا برای افراد مبتلا به کم خونی، زنان باردار و جنین مفید است.

وجود ویتامین های A، E، C، D، B و املاح معدنی فراوان در این شربت، باعث طراوت، جوان سازی و تقویت پوست و مو می شود.

این شربت ضدنفخ و بادشکن است و به بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند.

شربت ریحان به علت داشتن امگا ۳ موجب تقویت سیستم قلبی عروقی و بینایی می‌شود.

شربت ریحان را می توان ۳ تا ۴ لیوان در روز و در وعده های صبح، ظهر، عصر و شب میل کرد.

مواد لازم شربت ریحان (۲ لیتر)

-آب ۲ لیتر
-هل ۱۰ گرم
-عسل نیم کیلو
-گل سرخ ۲۰ گرم
-ریحان سبز خشک ۷۵ گرم
-ریحان بنفش خشک ۳۵ گرم

شربتی گیاهی برای رفع زخم دهان و گلو/ خانم‌ها با این نوشیدنی سرطان سینه را دور بزنند

طرز تهیه شربت ریحان

-ریحان سبز، ریحان بنفش، گل سرخ و هل را نیم کوب کرده و داخل آب می ریزیم.
-پس از گذشت ۳ تا ۴ ساعت آن را به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم می جوشانیم.
-پس از متعادل شدن دمای شربت، آن را صاف کرده و عسل اضافه می کنیم.
-شربت را هم می زنیم تا قوام بیاید، سپس در ظرف شیشه ای می ریزیم.

طرز تهیه یک لیوان شربت ریحان

-۳ تا ۴ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان ریخته و بقیه را آب اضافه می کنیم.
-بر حسب سلیقه می توان به آن چند قطره آب لیمو ترش هم اضافه کرد.

دکتر مصطفی صالحی

دکترای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان - متخصص طب سنتی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن