انواع مواد غذایی مزاج و مصلح آنها – مغزهای گیاهی
در این قسمت، به انواع و مزاج و مصلحات مغزهای گیاهی می پردازیم.
مزاج : گرم و تر
مصلحات : آب غوره، آب انار، سرکه
ماده غذایی : تخم طالبی
مزاج : گرم و تر
مصلحات : بنفشه
ماده غذایی : تخم کدو
مزاج : سرد و تر
مصلحات : بنفشه، عسل
مزاج : سرد و تر
مصلحات : عسل، گلنگبین
ماده غذایی : چلغوز
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : خشخاش، عسل، سکنجبین، میوه های تر
ماده غذایی : خشخاش
مزاج : سرد و تر
مصلحات : عسل، مصطکی
ماده غذایی : شاه بلوط
مزاج : سرد و خشک
مصلحات : سکنجبین، عسل
ماده غذایی : شاهدانه
مزاج : سرد و خشک
مصلحات : کتیرا، زرشک
ماده غذایی : فندق
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : آب عسل، شکر سرخ، شربت به، سکنجبین
ماده غذایی : کنجد
مزاج : گرم و تر
مصلحات : عسل، سبزیجات، خوراکیهای دریایی
ماده غذایی : گردو
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : انار ترش، سکنجبین، خشخاش، ترشی های طبیعی
ماده غذایی : بادام شیرین
مزاج : گرم و تر
مصلحات : نمک، عسل، خیساندن در شکر در زمستان، فلفل سیاه
ماده غذایی : بادام تلخ
مصلحات : عسل، خشخاش، بادام شیرین
ماده غذایی : بادام زمینی
مزاج : گرم و تر
مصلحات : مصطکی، عسل، رب شیرین
ماده غذایی : بادام کوهی
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : مصطکی، عسل
ماده غذایی : بادام هندی
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : زیتون، مصطکی، عسل
ماده غذایی : بادام خوراکی
مزاج : سرد و خشک
مصلحات : مصطکی، عسل، رب ترش
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : سکنجبین، عسل
ماده غذایی : به دانه
مزاج : سرد و تر
مصلحات : گلاب، رب، ریواس، سکنجبین، رب ترش
ماده غذایی : پسته
مزاج : گرم و خشک
مصلحات : ریحان، رازیانه، عسل
ماده غذایی : تخم آفتاب گردان
مصلحات : زردآلو، انار ترش، سرکه، سکنجبین، آلو