دکتر مصطفی صالحی
-
توصیه های درمانی
۱۰توصیه طب ایرانی برای مقارنه بهار جسم و بهار روح:
غذاهای سبک و لطیف مانند سوپ جو رقیق به همراه سبزیجات بهاری و کمی آلو، آش اسفناج، آش ماش، سبزی…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
۱۰ نکته در مورد مصرف میوهها
به طور کلی میوهها به عنوان غذای اصلی محسوب نمیشوند، اما میتوان به عنوان یک مکمل به آنها نگاه کرد؛…
بیشتر بخوانید » -
اخبار
شربتی خوشمزه مخصوص دیابتیها/ با مصرف این شربت حافظه و تمرکز خود را بالا ببرید
شربت کلپوره (کلپوره+بومادران+گزنه+عسل) حاوی ویتامین های A، B، C، E، K، D، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن،…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
توصیه امام رضا(ع) برای بهبود سرماخوردگی
همیشه می شنوید که غذای چرب نخور برای سرماخوردگی خوب نیست! ولی شاید جالب باشد بدانید که خیلی از گزینه هایی که…
بیشتر بخوانید » -
اخبار
توصیه های طب سنتی برای کرونا
دکتر مصطفی صالحی جانباز نجف آبادی فعال در عرصه طب سنتی، توصیه هایی برای شهروندان جهت مقابله با شیوع ویروس…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
زولنگ
زولنگ از جمله گیاهان دارویی است که در فصل بهار در سفره شمالی ها بسیار دیده میشود و از آن…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
اناریجه
اناریجه از سبزیهای خوشبو و گیاهی با مزاج گرم است وبا ظاهری شبیه به جعفری در فاصله اسفند تا اردیبهشت…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
تدابیر فصل بهار
مقدار غذای مصرفی درفصل زمستان درمقایسه با سایر فصل ها کمی بیشتر است. بدن انسان درهوای سرد زمستانی انرژی بیشتری…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی
درمان بیماری خاموش با یک آش محلی/ مبتلایان به کمخونی این آش بینظیر را فراموش نکنند
آش حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی اصفهان و حاوی ویتامینهای A B، C، E ،D ،K،کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر،…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
خوراکیهای ممنوعه برای خلاصی از شر معده درد
علت بروز مشکلات معده و راههای مقابله با آن در طب اسلامی ایرانی اکثر مشکلات معده به دلیل سردی معده…
بیشتر بخوانید » -
طب سنتی
سرعت دوچندان درمان بیماران با استفاده از “غمز و دلک ایرانی”/ نوازش بدن بیمار با ۸۰۰۰ حرکت دست
– اخبار اجتماعی – به گزارش مجمع رهروان امر به معروف ونهی از منکر استان اصفهان به نقل از خبرنگار…
بیشتر بخوانید » -
آشپزی
غذایی رژیمی مخصوص سالمندان/ با مصرف این غذا از شر لکهای پوستی خلاص شوید
پیازو زنجان حاوی ویتامینهای A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، روی(زینک)، پروتئین، کلسیم،…
بیشتر بخوانید »